Big L Jeans Sprang-Capelle

Big L Jeans Sprang-Capelle

Ons Big L filiaal in Sprang Capelle ligt aan de Kerkstraat 102 in Sprang-Capelle vlakbij de grote kerk in Sprang. Het oude pand is een paar jaar geleden compleet verbouwd en straalt nu een industrieel karakter uit.

De kledingwinkel heeft een oppervlakte van 700 m². De commerciële merken als G-star, LTB, PME Legend, Only, Pieces, Petrol Industries en Object maken van Big L Jeans de perfecte kledingwinkel voor het hele gezin. Voor de kinderen is er een groot aanbod aan kleding met merken als B-Nosy, Name-It, Tygo& Vito, Gabbiano, Cars, LTB en Petrol. Door de wekelijks wisselende collectie worden de nieuwste fashiontrends direct aan het winkelend publiek getoond.

Ons enthousiaste team onder leiding van Janny de Bie is dagelijks bezig met het updaten van de modezaak. De combinatie van onze Brabantse gezelligheid, goede service en een mooi commercieel aanbod maakt van Big L een begrip in Sprang-Capelle en omgeving. Loop eens binnen bij onze grote modezaak in Sprang en laat je inspireren en verassen, de koffie staat klaar!

bedrijfsnaam: Big L Jeans Sprang-Capelle
adres: Kerkstraat 102
5161 EE Sprang-Capelle
telefoon: 0416 – 54 04 40
e-mail: robert@bigl.nl
website: www.bigl.nl
branche: Heren/dames en kindermode

Terug