Leden

De Verenigde Ondernemers Sprang-Capelle kan niet bestaan zonder leden. We zijn zeer trots op onze leden.
Wilt u ook lid worden, dan kunt u zich middels deze website aanmelden. Tevens kunt u zoeken in onze ledenlijst op o.a. bedrijfsnaam, branche, rubriek en adres.

De trotse leden van de V.O.S.C.

Ons ledenbestand bestaat uit ruim 110 ondernemers, waarvan er 30 in de detailhandel en de overige in de MKB sector werkzaam zijn. De bedrijven zitten verdeeld over kleinschalige bedrijventerreinen en verder over het gehele dorp. De laatste jaren is er vooral groei vanuit de bedrijvensector. Het grootste bedrijf zal circa 100 medewerkers kennen.
De sectoren waarin de leden zich bevinden zijn:

  • groothandel
  • aanneembedrijven
  • dienstverlening
  • installatiebedrijven
  • glastuinbouwproductiebedrijven
  • fabricage

Lid worden

De V.O.S.C. is een bloeiende vereniging met meer dan 110 leden in Sprang-Capelle en omgeving. Aangesloten zijn is voor ondernemers in hun eigen belang, maar met name ook in het algemeen belang. Wilt u ook lid worden, dan dient u contributie te betalen. De contributie voor het lidmaatschap is € 115 per jaar en eenmalige inschrijfkosten van € 25.

We bieden verder deze V.O.S.C. website waarop alle leden gratis vermeld worden (inclusief contactinfo) en de nieuwsbrief. Regelmatig worden er voor de leden bijeenkomsten georganiseerd met sprekers. Uiteraard staan we open voor ideeën en suggesties die tot doel hebben de aantrekkingskracht van Sprang-Capelle te vergroten.

U kunt zich aanmelden middels volgend aanmeldformulier.

De ledenlijst van de V.O.S.C.

In Sprang-Capelle vertegenwoordigt de V.O.S.C. het brede midden- en kleinbedrijf. Onze leden hebben bedrijven in een grote verscheidenheid aan branches. U kunt de leden vinden door te zoeken in onze ledenlijst op o.a. bedrijfsnaam, branche, rubriek en adres.

Terug