vervang deze afbeelding door de logo of pand van het bedrijf

Maton Groep BV

Maton Groep B.V. is een landelijke speler op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, containerservice, recycling, betonboor- en zaagwerk en gevelrenovatie.

Wij verwerken onder andere bouw- en sloopafval en (overige) steenachtige materialen op een milieubewuste wijze tot eenduidige afvalstromen die geschikt zijn voor hergebruik. Daarnaast verhandelen wij grond- en bouwstoffen.

Omdat wij zowel een sloopbedrijf als een recyclingbedrijf uitoefenen, kunnen wij de sloopactiviteiten zodanig plannen en uitvoeren zodat de materiaalstromen die hierbij vrijkomen op milieubewuste wijze optimaal bruikbaar zijn voor recycling.

Daarnaast kunt u in onze milieustraat terecht voor de aanlevering van uw afval. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw (bedrijfs)afval in te zamelen. Wij beschikken over diverse vuilniswagens en een ruim assortiment aan (rol)containers. U kunt bij de Maton Groep dus altijd terecht voor het bestellen van een passende afvalcontainer. Dit kan telefonisch, via e-mail of op onze website afvalpartner.nl.

bedrijfsnaam: Maton Groep BV
adres: Van Hilststraat 5
5145 RK Waalwijk
telefoon: 0416 – 28 14 68
e-mail: info@matongroep.nl
website: www.matongroep.nlwww.afvalpartner.nl
branche: Sloopwerken/afvalverwerking

, ,

Terug