vervang deze afbeelding door de logo of pand van het bedrijf

RdR Koeltechniek

René de Rooij is een jonge, maar ervaren service- en onderhoudsspecialist in de koeltechniek. Jarenlang werkzaam in de branche en sinds maart 2013 voor zichzelf begonnen. Dankzij zijn grote vakkennis en persoonlijke service is zijn bedrijf in korte tijd flink uitgebreid en kon hij eind 2015 in Sprang-Capelle een bedrijfshal met eigen werkplaats openen.

EERLIJK ADVIES
René is er trots op dat hij als merkonafhankelijke onderneming werkt. “Zo kan ik mijn klanten eerlijk advies geven en samen met de klant zoeken naar de meest duurzame koeloplossing.” Met betrouwbare vakmensen om zich heen faciliteert René dagelijks vele bedrijven van duurzame koeltechniek. “Er is veel parate kennis aanwezig. RdR Koeltechniek kan hierdoor snel problemen oplossen.”

GEBRUIKSGEMAK
Het team van RdR Koeltechniek staat 365 dagen per jaar klaar met deskundige service en onderhoud. “We verlengen zo de levensduur van alle kostbare koel- en vriesapparatuur. Daarnaast denken we mee in oplossingen op maat. Zo besparen klanten niet alleen energie, maar zijn ze ook verzekerd van dagelijks gebruiksgemak. Vandaar ook ons motto: koele service met een warme glimlach!”

PERFECTIONISTISCH
Alleen het beste is goed genoeg voor uw apparatuur
BETROUWBAAR
U kunt altijd rekenen op RdR Koeltechniek
BETROKKEN
RdR Koeltechniek houdt altijd uw wensen voor ogen

bedrijfsnaam: RdR Koeltechniek
adres: Raadhuisstraat 138a
5161 BK Sprang-Capelle
telefoon: 0416 – 53 27 27
e-mail:
website: rdrkoeltechniek.nl
branche: Klimaatbeheersing

,

Terug